divendres, 4 de setembre del 2015

Anem tard! TIA (This Is Africa)



Per començar ens presentem per a qui no ens conegui... Som l'Aurora i l'Anna, estudiants d'enginyeria agrícola a l' Escola Superior d'Agricultura de Barcelona de la UPC, i ens trobem a Zimbabwe per a desenvolupar un projecte de cooperació internacional recolzat per la UPC, la Lupane State University i la fundació Africa Crece. 
Per a qui sí ens conegui, ja veieu que hi ha coses que no canvien tot i la distància... Anem tard fent la primera entrada, ens agrada improvitzar sobre la marxa.

La idea inicial del projecte es centrava en fer dos assajos experimentals de comparació de llavors provinents de Catalunya amb llavors autòctones de Victoria Falls, i amb llavors de Lupane.
A aquests assajos es suma un més, basat en la realització d'un estudi d'identificació de les principals espècies de nematodes i, en cas de trobar-les, valorarem les poblacions més significatives. 

Avui ja fa 3 dies que estem instal•lades a The Villa Victoria, a Victoria Falls, casa dels fundadors d'Africa Crece i d'aquest projecte, José Luis i Maria.
En arribar a més de rebre una gran acollida per part de tothom, i fer una mica el guiri per ubicar-nos, també hem rebut una sobredosis d'informació que hem d'anar digerint i comprenent per direccionar bé la part del projecte de les llavors.

Per això per ara fins aquí ens limitem a explicar, tenim per davant anar a veure la Universitat de Lupane i coneixer a les persones d'allà. 


Fins llavors... Yebo!




1 comentari: